Че Андреа показва лабилна психика след раздялата си с Кубрат Пулев, е факт. От година и повече положението при нея става все по-критично, а поведението й все по-налудничаво. Чудим се какво ли ще последва сега, след като Кобрата не само обяви публично, че обича друга, но и допълнително наля масло в огъня.

Боксьорът заяви, че за повече от 13-те години, през които е бил с чалгарката, не е изпитвал това, което изпитва днес. Нещо повече - той оповести, че новата му жена и любовта му към нея са на съвсем различно ниво, от това преди (което е огромна обида за певицата).

"Баща ми винаги е казвал, че най-важният избор е човекът, който ще избереш да е до теб. Едва сега го разбрах и осъзнах колко е прав. Избрал съм. Избрал съм със сърцето си, с ума си и с всяка частица от себе си. Защото тези неща се усещат. Никой не може да ми дава съвети и акъли, когато няма представа какви са и какви са били нещата, това е личен живот. Ще кажа обаче, че нивото на връзката и любовта ми в момента, е съвършено друго", сподели Пулев.

Не ни се мисли как ще реагира Андреа след тези "благи слова", още повече като преди ден отново натърти как тя и семейството й били "виновниците" за цялата, едва ли не, кариера на Кубрат Пулев.