Любовта на Андреа и Кубрат Пулев се превърна в нещо адски нелицеприятно. Двамата, които прекараха заедно толкова години, колкото много бракове не могат да издържат, сега са се настървили един срещу друг и сякаш не могат да се понасят.

Истината обаче е, че певицата е тази, която допринесе и продължава да допринася за този развой в отношенията им. Кубрат отдавна е с друга - с жена си Розали Петрова, от която вече има две деца. А Андреа не спира да рови, да разбунва кошера и да се заяжда с Кобрата.

Нещо повече - навръх моминското парти на Златка Райкова преди дни, Андреа пусна стори, в което заяви на Кобрата, че ще го блокира, защото той бил "най-гадният човек на света". Е, как го разбирате това?! Пияна ли го направи чалгаджийката, какво ли, но действията й са неадекватни.

След скандала, който се разрази в нета покрай тази публикация, Пулев неминуемо е побеснял. Близки до него разкриха, че Кубрат открито признавал как не може да се справи с изблиците на бившата си, колкото и да е опитвал да се разберат и да я придума да си продължи живота без него.

"Андреа, първо изтрезней, а после се отърви от тази мания по мен, защото ти вреди. Всички го разбират, как ти не го проумя?!", изригнал Пулев, но вероятно и този път ще си "пее" напразно.

Източник: България днес