Бащата на буйната Христиана също бил със скандално минало

Христиана Манова от „Ергенът“ стана една от най-одумваните и скандални персони в любовното риалити.

Цапнатата в устата блондинка, която работи като училищен педагог, още със старта на шоуто се изфука, че произхожда от известно семейство. И всички в родия й град, Града на черешите-Кюстендил, ги познавали.

Е, това се оказа самата истина. Таткото на устатницата се казва Валери Манов е бил военен и военновъздушен аташе в Босна и Херцеговина.

През годините е бил все на високопоставени длъжности. В годините назад той бил и агент на Държавна сигурност. Бил назначен за заместник-началник на разузнавателно отделение в граничен отряд.

В социалните мрежи Христиана редовно споделя снимки с родителите си. Тя отправя мили думи към тях, като им благодари, че са й осигурили живот на принцеса, в който нищо материално не й липсвало.

Наскоро стана леля на момиченце, което е дете на брат й,  кръстено Валерия, на татко им. Майка й се казва Евелина и е икономист по образование.

През 2020 година Христиана се жени на пищна церемония за Иван. Двамата обаче се разделят след 2 години по взаимно съгласие.

Иван има нова жена, а Христиана още пази снимките му и тези от сватбения им ден, в профила си. След развода детската психоложка се променя драстично.

Въпреки че се очертава като новата риалити звезда, мнозина не  харесват Христиана . Намират я за шумна, вулгарна, невъзпитана и залитаща по чашката. И съветват училищните власти в Кюстендил добре да си подбират служителите.

Източник: Crimesbg.com