Помните ли Елена Паришева - някогашната чалга дива с обещаващо бъдеще, която обаче заряза кариерата си в името на един мъж - Ивелин Попов. Да, Елена и до днес не съжалява, че е пожертвала собствените си професионални мечти, в името на любовта си към него.

Тя го следваше навсякъде по света и докато той рита футбол, тя се грижи за дома и децата им. Спокойно можем да кажем, че Елена Паришева и Попето са пример за стабилно и щастливо семейство като и Попов се оказа верен и предан съпруг.

Не това е темата сега обаче, а фактът, че кротката и мила Елена, която всички познават, показа гняв. За първи път публично. Тя се възмути от дън душа срещу екранния Гунди - Павел Иванов, който се държа непочтително по време на мача между Ботев и Левски в Пловдив. Знаем, че Ботев победи, но Павел показал крайно пренебрежително отношение към феновете на пловдивския клуб.

"При все, че тази огромна легенда Гунди е играл и в двата клуба и при все, че мачът се игра на терена на Ботев Пловдив, смятам, че можеше да покажеш уважение към феновете, които са ти и домакини в случая. Отношението на актьора е грубо и обидно. Обидно ми е и на мен самата", не издържа Елена и разтърси мрежата.

Източник: Crimesbg.com