Досега смятахме, че жената на Благой Георгиев - Полина Спасова, е простодушно, скромно и влюбено до наивност девойче, което ще си изреве очите от факта, че благоверният й заминава далеч от нея. Знаем, че Джизъса си стегна куфарите, за да отпраши към снимките на Сървайвър, което ще рече, че няма да види съпругата си няколко месеца.

Е, вместо да рони сълзи обаче, Полито се настрои на друга вълна и започна да се хвали. И да се ползва от първите бонуси от участието на мъжлето си във формата.

Спасова се появи с ултра скъп часовник, за какъвто и Виктория Капитонова не може да си мечтае (помним я с нейните въжделения за Ролекс)... Бижуто на ръката на велинградчанката струва над 4000 долара в най-евтиния си вид, а ако е по-изкусурено, може да удари и 25 000 долара за парче. Найс, а?!

То е закупено от хонорара, който бившият футболист е прибрал от продуцентите на Сървайвър, а ако успее да стане и победител, парата ще е двойна. За да не страда женичката му, той бързо я е взел под ръка и я е завел по покупки, едната от които вече е ясна.

"Хитра се оказа тая, хич не е проста. Ще го изцоца яко ами, така се прави! Че знае ли какво ще стане след няколко месеца като се върне. Току-виж хлътнал по друга там на островите. И без това ще има доста засукани мадами, а и той хич не е от въздържателите", коментират в нета.