Цялата в сапфири, истински и скъпи при това, се показа Анелия. Певицата събра очите на феновете си, изглеждайки като натурална принцеса. Тя е една от малкото чалгаджийки, които категорично нямат евтино и пошло излъчване, а и сама е допринесла за това, като не се е направила на киборг от операции...

Сапфирите на Анелия, разбира се, са подарък от любимия й мъж Любомир Захаринов, който е по-млад от нея, но тя твърди, че е сродната й душа и този, когото винаги е чакала.

Криза: Захаринов обсипа Анелия със сапфири, тя обаче е посърнала и тъжна! (ето защо + СНИМКИ)

Именно затова днес певицата се измъчва, хвърлиха бомба близки до нея и Захаринов. Анелия била все по-обхваната от тягостни мисли, била тъжна и угрижена. Този път обаче не мъжът е виновният, защото Любо не й е сложил рога.

Причината за терзанията на Анелия бил фактът, че още не може да зачене и да роди дете на Захаринов. Да, тя никога не е искала повече деца след дъщеря си Ивон Динева, но сега било различно. Анелия вярвала, че ако роди от Любо, двамата ще станат още по-свързани и нищо няма да им отнеме това. Докато ако не му даде наследник, се бояла, че някоя по-млада фръцла може да й го вземе някой ден.

"Анелия е на 41. Защо й трябва да ражда тепърва като и тя, и Любо имат деца?! А той ако реши да хойка, не едно, ами сто деца да му роди, няма да го спрат", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com