Мария Игнатова е сладурана и чаровница, но определено не е момиченце с акъл на гугутка, което да се лъже лесно. Или поне така си мислеха феновете й и тези, които я познават. Странно е, но откакто е с Ивайло Цветков - Нойзи, водещата се държи точно като влюбена и оглупяла тийнейджърка.

Двамата се загаджиха, а после набързо се ожениха - казваме "набързо", защото с Митко Рачков не стигнаха до брак и след седем години връзка. Откакто са семейни, Нойзи спокойно се шири в дома на жена си, ползва се от всичките й финансови и имотни благинки, без да носи и четвърт от това, което печели тя. И въпреки това Мимето цъфти, та сияе.

Необяснимо бе всичко това, до днес. Източници в обкръжението на Мария разкриха с какво всъщност я "държи" Нойзи, а истината ни остави безмълвни. Оказа се, че умът и начетеността му са само параван и причина за пред хората. Реалното "чудо" на Цветков били креватните му умения и надареност.

"Какво да каже Марчето в ефир - че й харесва как я "оправя" ли?! Разбира се, че ще изтъква книги, докторантури и прочие... Но истината е, че е луднала по това, което й дава в леглото. Явно с Рачков не са си пасвали изобщо в тази част, поне не така, както сега с Нойзито. Той напълно я побърка, станала е неузнаваема", смеят се източниците.

Доказателство са и снимките по халат, с разрошени коси, с препратка към интимните ласки, които Мария качи от хотел във Варна преди часове.