Стана модерно жените на над 40-годишна възраст да излизат с по-млади мъже. Именно това прави и певицата Глория в момента. През идното лято тя ще закове 50 г., а освен това отскоро има внуче, но това не й пречи да върти любов с много по-млад от нея мъж.

Възлюбеният й се казва Добромир Добрев. За него не се знае много, освен че обича разходките, спортува активно и е близък приятел на футболиста Кирил Десподов.

Нападателят на „Лудогорец” е на 26 г., което значи, че Добри няма да е много далеч от тази възраст. Излиза, че Глория е влюбена в момче, което може да й е син.

Това е нещо ново за Гло, защото досега мъжете в живота й все бяха по-големи от нея на години, като Илия Загоров и Георги Илиев например. Може би обаче примата на попфолка вече е в критическата възраст, а тогава жените са жадни за мъжки ласки и обикновено ги търсят при младоци, защото те са по-енергични в леглото.

Този път изпълнителката на „Крепост” изглежда много влюбена. Макар избраникът й да е по-подходящ за дъщеря й Симона, отколкото за нея, Глория смята да заложи без спирачки на тази любов, за да види докъде ще я отведе.

Източник: Галерия