Кристина Димитрова се оказа голяма късметлийка

Естрадната фурия била на косъм от смъртта, но късметът отново й преработил.мост пада малко,у след като тя минава през него. Шест дни се оказала в капан.

Джипът на Кристина Димитрова и нейните приятели минават по мост, при потопа в Гърция и минути по-късно той пропада.

„Това наводнение в Гърция беше най-страшното нещо в живота ми. Ние все пак се отървахме без кой знае какви проблеми, но много българи няма да успеят да се върнат в родината си скоро“, твърди изпълнителката.

Изпълнителката била на едно от най-силно засегнатите от пороите места-Афисос.

То се намирало между планината и морето, а тътенът, от който се събудили в кошмарната нощ бил страховит.

„Много вода, буйна вода прииждаше от планината. Заливаше улиците, беше ад. Бързо си стегнахме багажа и решихме да тръгваме. Пътувахме около 10 км във вода, накрая една приливна вълна ни удари и ние останахме под вода“, разказва за преживения ужас Кристина Димитрова.

Само след минута дошла пожарна и ги спасила.След което отиват в заведение с други бедстващи, накрая ги прибират приятели, които имали къща наблизо.

След шест драматични дни те се измъкват от водния капан. Синът й идва да ги прибира, но не успял да се долбере до тях. Изминали над 1000 км по планинските пътеки, за да се спасят от водния ад.

„Благодаря на всички висши сили, че се отървахме леко. Но такива стихии ни карат да разберем, че пред природата сме никои“, казва певицата.

Източник: България Днес