Оказва се, че Джино Бианкалана и жена му Кристиана Канева са се събрали и нямат намерение да се развеждат (поне засега).

 

Двойката се показа на вечеря в ресторанта на риалити героя в квартал „Драгалевци”, в компанията на друго популярно семейство – Мила Савова и Сами Хосни. От снимките им в социалните мрежи се вижда, че са в добро настроение и се забавляват. Джино и лекарката се разделиха преди по-малко от месец, като изтриха общите си снимки в социалните мрежи, спряха взаимно да се следват и постоянно публикуваха самостоятелни снимки, за да види другият какво изпуска.

 

Кристиана прости на Джино

Джино и красивата брюнетка се сгодиха преди почти година, а след това вдигнаха и тайна сватба. В началото на годината пък станаха родители на малката Данаила. Появиха се слухове, че двукратният победител от „ВИП Брадър" е изневерил на Канева и тя го е зарязала. Това намекна самата лекарка, която по време на раздялата написа в социалната мрежа: „Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя".

 

Мургавелкото също не й остана длъжен и й отвърна с няколко видеоклипа, свързани с раздяла. Един от тях гласеше: „Ако окончателно, те отрежа от живота си, разбери нещо. Ти вероятно сама си ми дала ножиците“.

 

От тези писаници така и не стана ясна причината за едномесечната им раздяла, но към днешна дата двамата отново са си дали шанс и са щастливи. От кадрите в социалните мрежи се вижда, че Джино е изключително грижовен баща и много се радва на малката Данаила.

 

Раздялата на Бианкалана и Канева се е превърнала в нещо като традиция и те се разделят поне веднъж годишно. Двойка са от 5 години, но периодично трият общите си фотоси и спират да се следват в социалните мрежи. Припомняме, че риалити звездата се запозна с Кристиана в болницата, в която тя работеше, преди да излезе по майчинство. Миналата година през август Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго. В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце и спретнаха парти за разкриване на пола на бебето с розов дим.

 

Малката Данаила се появи на бял свят на 25 януари, а преди ражданет двамата подписаха и станаха законно семейство. Джино е бивш любим на фолк певицата Джена, двамата дори бяха сгодени, но богаташът я хвана в изневяра и й би шута, а тя създаде семейство с малкия Канар.

Източник: Уикенд