Все повече стават индикациите за това, че Криско и Цвети Петрова са прекратили отношенията си. Макар да имат две деца и доскоро да показваха някаква близост, ясно е, че отдавна чувствата помежду им са охладнели. Близки до двамата са категорични, че са си дали свобода, но гледат да поддържат добрия тон, заради хлапетата.

И сме склонни да вярваме на това, защото и Криско, и Цветелина Петрова от много време насам се държат крайно безразлично един към друг. За сметка на това всеки се "оправя" самостоятелно и живее личния си живот далеч от другия.

Криско в ступор: Вижте с кого изловиха неговата Цвети! (бивши ли са вече двамата + СНИМКИ)

Бившата стюардеса все по-често е забелязвана сама по партита и светски купони, като около нея са само жени приятелки. Е, на рапъра обаче ще му падне шапката като разбере с кого се е сдушила последно жена му - с чалгарката Джия, която сваляше звезди на Евгени Генчев в "Ергенът".

Двечките бяха уловени да си гукат и да се оглеждат за мъже като очевидно се разбират прекрасно. Любопитно е защо Джия се озърта за нови "плячки", когато наскоро сподели снимки с гаджето си, но пък знае ли се...

"Криско ще я побърка тая Цветелина. Вместо да си седи при децата, обикаля като някоя пача из столицата. Той поне работи, ами тя - вее си оная работа и кифлее", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com