Цвети на Криско изпаднала в депресия след раждането!Хитовият изпълнител Кристиан Талев

- Криско и половинката му Цвети Петрова станаха родители в края на септември. Те твърдят, че появата на дъщеря им Амая ги е променила към по-добро, но непосредствено след раждането се сблъскали и с трудности. [caption id="attachment_439361" align="alignright" width="300"]Криско Цвети на Криско изпаднала в депресия след раждането[/caption] Притесненията били най-вече за младата майка, която изпаднала в тежка емоционална криза и изкарала няколко тежки седмици, пише вестник Уикенд. Бившата стюардеса и танцьорка Цвети призна, че следродилната депресия не я е подминала. Това състояние е често срещано при младите майки и е комбинация от много физически и психически фактори.

Постоянното безсъние, коренната промяна на ежедневието и незнанието как да се справиш с новия член на семейството са едни от предпоставките за появата на душевна потиснатост. Най-разпространените симптоми са чувство на постоянна тъга, безсилие, лошо настроение, раздразнителност и безпокойство.

Сънят е нарушен, а съмненията в майчинския капацитет нарастват. Жените се чувстват неспособни да се грижат за новороденoто и дори се страхуват, че биха могли да го наранят. Следродилната депресия има различни измерения и при някои майки протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие любимата на Криско имала неговата подкрепа и така по-бързо излязла от кризата. Първите седмици след раждането на бебето Амая били най-трудни, но постепенно Цветелина свикнала с новия си начин на живот и отново върнала увереността си. Криско също се ожалил пред познати, че трудно успявал да съчетава кариерата и новата си роля на баща. Откакто дъщеричката му се появила на бял свят, той нямал никакво време за почивка. Спял по 3-4 часа в денонощието – не само заради работата си, но и заради бебето. Жена му поемала по-голямата част от грижите, ала недоспиването си казвало думата и при двамата родители. Макар че следродилният период се оказал труден, бременността на Цвети протекла като по учебник. Още в четвъртия месец тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се опасявала, че полетите на дълги разстояния могат да навредят на плода и предпочела да си почива.

Оттогава Криско изцяло поел финансовата издръжка на семейството и въпреки че му се носи славата на стиснат габровец, за дъщеря си не пестял средства, пише вестник "Уикенд". Хитовият изпълнител и продуцент е категоричен, че Цвети е жената на живота му и даже иска още деца от нея, но на по-късен етап.

С бившата стюардеса са заедно повече от три години и по всичко личи, че се разбират чудесно. Преди време се появиха слухове, че са се оженили тайно, но Талев ги отрече - имали такива планове, но в момента не били на дневен ред. Откакто хубавицата се появила в живота на рапъра, той се чувствал много по-спокоен и щастлив, коментират хора от обкръжението му. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време кръшната брюнетката съвмествяла работата си на стюардеса с тази на танцьорка. Поканили я да участва във видеоклип на Криско и така пламнали искрите.

Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там, но упоритият продуцент я убедил да остане в България. Той й посветил песента си „Още си един танц” и така окончателно я спечелил.

"Тя ме е виждала във всякакви ситуации и ме е приела такъв, какъвто съм!", споделял е Криско по адрес на жена си. Заради нея рапъра дори спрял употребата на наркотици