В какви точно семейни отношения са Криско и неговата бивша стюардеса Цветелина Петрова, не е ясно, но промяната в нея е факт. За жалост тази промяна не е към добро, а все повече възмущава и дори отвращава потребителите.

Докато преди време Цвети Петрова беше символ на чиста и неподправена хубост, деликатност в поведението и чар, то сега прилича и се държи като евтина... Мнозина са убедени, че или двамата имат проблем във връзката и тя опитва да компенсира, или просто винаги си е била такава, но се е прикривала.

Криско, озапти си жената: Цветелина Петрова отврати мрежата! (държи се като евтина... - СНИМКИ)

Последните снимки на Петрова са или без дрехи, изтегнала се в ръцете на як масажист, или позираща вулг@рно като тъпа кифла с издути напред джуки, все едно се кани да прави... сещате се какво, на някой мъж.

Криско, озапти си жената: Цветелина Петрова отврати мрежата! (държи се като евтина... - СНИМКИ) - Снимка 2

"Тая очевидно си няма работа и по цял ден се чуди каква тъпотия да измисли. Ами, да му се не види, две деца му е родила на Криско, що не вземе да ги гледа?! Или е по-лесно да ги тръснеш на бабите или на бавачки, а ти да чупиш стойки като работничка на околовръстното", коментират в нета потребители.

Цвети и Криско също все по-рядко се показват заедно по снимки. Обикновено го правят само на празници, но и самите фотоси са някак изкуствени и като по поръчка. Дали наистина чувствата им са се разсъхнали?!...