Скандалът в новата платформа Тредс стана лавинообразен

Да помирят враждуващите Наско Колев и Емрах Стораро се намесиха още певци. Рапърът Криско и чалга певицата Алисия изригнаха срещу побойниците.

Криско започна с шега и нарочна грешка, като ударът бе стоварен върху Емрах и изказването му наскоро. Той заяви в онлайн платформата, че Азис  и Меди са „пед@расти“, без никакво конкретно обяснение.

А после нескопосано се оправда, че профилът му бил хакнат. Наско Колев го настъпи, като му каза, че няма право да обижда хора.

Заради което по-малкият син на Тони Старора го заплаши с бой и го предизвика към физическа саморазправа. Колев пое „подадената му ръкавица“, като преди това поиска да му прочете страница от книга, без да срича.

„Първо прочети една страница от книга, без да се запъваш, тогава ще се бием“, отвърна му Наско Колев. А Емрах му изпрати пост, в който постави Колев зад решетките.

На целия този цирк Криско реагира, като заяви, че физическата саморазправа е само и единствено за слабаци и комплексари.

„Да удариш някого е признак на най-голямата слабост“, затапи ги Криско.

В спора се намеси и Алисия.

„Вместо да се репчите и заканвате, че ще се сбиете, помогнете на някой, имате възможност! От тази платформа става ясно, че хората живеят, изпълнени с гняв и омраза“, закла ги и поп фолк дивата.

Източник: Хотнюз