Да, малката Крисия Тодорова вече не е малка, колкото и да си е спомняме и представяме в образа й на сладкото 9-годишно човече, влюбило цяла България в себе си... Днес Криси е пълнолетна и по всички закони може да живее и да прави, каквото си иска.

Хубавото при нея беше, че дори и на 18, тя остана здраво стъпило на земята същество, което искаше да учи, да работи и да се развива. И нямаше огромните мераци към кифленски придобивки и чалъми, каквито доста отрано заяви колежката й Даниела Пирянкова (по настоящем чалгарката Данна).

Крисия, това не си ти!! Не ставай евтина бе, дете! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Знаем, че Данна се промени коренно - наблъска си пазвата със силикон, утрои джуките си, гримира се повече и от тайландски тр@верс и много пъти се държи пошло и евтино. Е, Крисия беше далеч от този образ, най-малкото, защото и от самолет личеше, че има повече интелект и класа от Данна.

Затова и потребителите са в шок от визията, която тя показа - с уголемени (надяваме се само с фотошоп и червило) устни, провокативен поглед и надпис, че е от поколението на уличната култура.

"Ами не, не си! За щастие не си от улицата, така че не се дръж като магистралка, защото не ти отива. На какво си мислиш, че приличаш - на бунтарка и на много вървежна ли?! Нищо подобно, ставаш лека и евтина. Не е твоето, момиче, осъзнай се, докато е време", съветват я повечето потребители в нета, но имаше и такива, които прибегнаха до директни обиди.