Крисия Тодорова иска да бъде единствена, господин Андреев може и да ней партнира!

Сладураната Крисия Тодорова не само със сигурност ще спечели конкурса в "Шоуто на Слави", но и може да измести цялата слава към себе си, за сметка на господин Андреев. Слави Трифонов вече обмислял как да включи Крисия Тодорова в шоуто си, като един от вариантите бил тя да има собствена рубрика, твърди ПИК.

Водещият добре осъзнава, че Крисия Тодорова вече е далеч по-известна от г-н Андреев и затова мисли варианти да се възползва максимално от тази популярност, която да вдигне и целия рейтинг на предаването, научи Kliuki.bg. Факт е, че хората обожават Крисия Тодорова и едно самостоятелно представление от нейна страна веднъж седмично би могло да има много по-голям успех от съвместна работа с господин Андреев. Всъщност идеята на екипа била по-скоро да се получи детска вечер, подобно на актьорската - която е всеки понеделник. В нея Крисия Тодорова и господин Андреев ще могат да се изявяват самостоятелно. Целият екип на шоуто в момента мисли върху репертоара, който да поднасят децата.

[caption id="attachment_306948" align="alignright" width="300"]Krisia Крисия Тодорова бие шута на господин Андреев[/caption]

Най-интересното обаче е, че има и трети вариант, а той е включването на второ момиченце в шоуто. Вероятността Слави и Ку-ку бенд да изберат не едно, а две деца от провеждащия се в момента конкурс нараства значително. Така ще бъде завършен кръгът с алтернативната на актьорите вечер. След Крисия Тодорова, с най-голяма популярност към момента е Симона Иванова. Именно тези две момиченца се спрягат за новите деца в шоуто. Слави Трифонов обаче вече оглежда не само таланта на момичетата, но и сценичното им поведение, гласят някои от слуховете.

В крайна сметка Крисия Тодорова вдигна рейтинга на "Шоуто на Слави" до небесата и затова в момента нейното семейство има тежката дума. Ако то пожелае детенцето да започне самостоятелно в шоуто, Слави надали ще възрази. Очаква се именно така да стане и Крисия да каже "сбогом" на господин Андреев.