Малката Крисия порасна, тази година стана пълнолетна

Но феновете й недоволстват, че любимката й не прави нови хитове, нито ходи по участия. Внезапната загуба на татко си ли не може да преодолее ангелогласната изпълнителка или е дала гръб на музиката, питат се последователите й.

Мнозина обаче я защитават и не искат тя да заприлича на колежката си Гери-Никол. Варненката също не вади хитове, но единственото, с което се занимава, е да се щрака провокативно и да скандализира, за да привлича вниманието върху себе си.

Но докато преди Крисия се изявяваше на музикалната сцена интензивно, сега единственото й поприще се оказват социалните мрежи. Там талантливата певица е супер активна и дори повече от необходимото.

Наскоро тя публикува снимка, която разцепи феновете й.

18-годишната тийн любимка изненада форумци с новата си снимка, която пусна на профила си във Фейсбук.

Една част от последователите я засипаха с комплименти за вида й, свеж и по младежки натурален.

Други обаче се нахвърлиха върху селфито й и не си спестиха хулите по неин адрес. Според тази група Крисия е клекнала на пластичните операции, както са направили мнозина известни личности от нейното поколение. Според тях младата изпълнителка е надула с хиулорон устните си, които видимо са станали по-пухкави.

„Ами това е, мода. Надявахме се Крисия да не се подлъже и да не легне под ножа още толкова млада, ама изглежда не е устискала“, недоволстват те.