Фото на Крисия от рождения ден на пиарът на звездите Наско Лазаров, който отпразнува 50-годишен юбилей скоро хвърли в ужас фейсбук потребителите.

Но на някои от кадрите с Крисия можем да видим как възрастният чичко  е пуснал ръка на младото момиче и я е хванал за дупето. Тази снимка предизвика невероятен скандал в мрежата. А нападките към Лазаров бяха повече от брутални.

Крисия лъсна на фото как Наско Лазаров и пуска ръка (Тийзвездата изригна на хейта, който отнесе възрастния пиар - Снимки)

Крисия лъсна на фото как Наско Лазаров и пуска ръка (Тийзвездата изригна на хейта, който отнесе възрастния пиар - Снимки) - Снимка 2

Крисия се засрами за себе си и за пиара на звездите и публикува видео, в което се вижда как Ариана Гранде е прегърната от пастор, на който ръцете му са много близко до  бюста на певицата. А в обяснения към клипа се казва, че явно свещеникът неволно е постъпил така, но на звездата никак не й е било приятно.

В профила си Крисия изригна: „Всички сте отвратителни! Не харесвам сравненията с други хора и ситуации, но тук всички започнаха да мислят не с главите си, а с очи. А подобни неща се случват по целия свят, а такива груби реакции са недопустими и некоректни.”

По думите на тийзвездата  днешните хора са станали големи егоисти и това обяснява състоянието на всичко.

Крисия лъсна на фото как Наско Лазаров и пуска ръка (Тийзвездата изригна на хейта, който отнесе възрастния пиар - Снимки) - Снимка 3

Лазаров също се защити като сподели, че има Крисия за свое дете и не е направил нищо от лоши помисли. Но и тя  е заела предизвикателни пози и е направила муцинки, с които кара публиката да си помисли, че в държанието на момичето има нещо, с което провокира пиара, който може да й бъде баща и даже дядо.

Потребителите са безпощадни и  пишат:”Непристойно е Господинът да си слага там ръката. Защитавам я защото е млада и няма баща. Някой може да се възползва от нея, след като няма опора.”, а това е само малка част от негативните коментари в мрежата.