Крисия призна, че къса с досегашния жанр на пеене

Малкото, сладко момиченце, откритието на Слави Трифонов, вече го няма. Тази година тя бе абитуриентка и вече има съвсем нов стайлинг.

В последно време Крисия се показва  коренно различна.19-годишната изпълнителка залага на провокативни тоалети, дълбоки деколтета и килограм грим по нея.На една от последните си снимки от абитуриентския си бал Крисия е издула устни и жадно е устремила поглед към чашата с алкохол.

На мнозина тази нова Крисия не се харесва, други обаче отдават това на „нейното порастване“.

„Хората очакват „Детска планета“, но тя вече е голяма, пораснала е“, пошегува се тя с хита си в „Евровизия“, покорил света.

Тези дни в предаване на Нова младата певица съобщи, че къса със стария тип музика и ще се завърне с много различен стил, който едва ли са очаквали феновете й от нея.

„Дано да не е поп фолк, а наистина да е нещо ново и различно. Но като знаем, за съжаление, там са парите и много млади певици се полакомиха, като се преселиха в този жанр. Дано сладката Крисия не стори същото“, надяват се в нета.

Крисия призна още, че има вероятност да кандидатства в НАТФИЗ, понеже желанието й е да играе в собствено представление. Но само бъдещето ще покаже какъв път ще избере някогашното дете-чудо.