Крисия Тодорова "влезе" в домовете ни, когато бе едва 9-годишно хлапе и признаваме, че ни скри шапките. Малката гласовитка, откритие на Слави Трифонов, вече е голяма като навърши и пълнолетие преди няколко години.

Криси се промени съвсем малко и пак си е същото чаровно и слънчево дете, защото в лицето й детското изражение се запази. Да, тя е гласът и "златната кокошка" на семейството си, но кака й... леле мале! Кака й Тифани е същински пожар и малцина са си представяли, че ще могат да видят такава яка мацка у нас.

При това Тифани е напълно естествена - без обезобразените скули, джуки, ченета и прочие, с които се развява всяка втора тъпа кифла. Нежна, грациозна, секси и невероятно красива, Тифани получава по стотици мъжки съобщения и комплименти на ден, но сърцето й е заето.

Тя се оказа и моногамна като от доста години вече е приятелка на футболиста от "Марек" - Дупница, Николай Ганчев. Самата Тифани не парадира нито със сестра си, нито със себе си, а профилът й е най-нормален. При все, че е от заможно семейство, тя не се фука като една Антония Петрова, примерно, нито като празноглавата Нора Недкова.

"Личи си, че има класа в това момиче, също както и в Крисия. Имат и по-малка сестричка, дано да вземе пример от тях", коментират близки до момичетата.

Източник: Crimesbg.com