Бившата Мис България Ваня Пенева, която е жена на криптобоса Антони Тренчев също бе въвлечена в развихрилия се скандал. Тя също е сочена, като участничка в различни финансови измами и пране на пари свързани с Нексо. Двамата имат дъщеря, родена през 2021-ва година.

Информира източници твърдят, че на Пенева също ще бъдат повдигнати обвинения, но не пряко свързани с Нексо, а по отделен случай, свързан с пране на пари. Предполага се, че изминалата година миската е придобила имоти за колосалните почти 300 милиона лева по целия свят.

Те са били закупени от офшорни фирми, свързани с носителката на короната, а веднага след това са прехвърляни на други офшорки с цел прикриване на следите на реалните им владелци.

Предполага се, че по същата схема Тренчев се е сдобил с имоти в Кан на стойност над 27 милиона лева, а също така и със суперлуксозен апартамент във френската столица, който е с площ от 240 квадратни метра.

Само преди няколко дни лъснаха имотите на фараона на криптото, когато неговия шурей лекомислено бе качил много кадри в социалните мрежи, онагледяващи лукса.

Носителката на короната за не дълго време е била притежателка на луксозен апартамент в Дубай, както и на къща на Бахамските острови. Вътрешни източници споделят, че тя също така е била собственик и на апартамент в столицата на Великобритания на стойност около 25 милиона лева.

Източник: pik.bg

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ)

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ) - Снимка 2

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ) - Снимка 3

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ) - Снимка 4

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ) - Снимка 5

КРИПТО ИМПЕРИЯ: Имоти за € 150 милиона минали през "Мис България", която живее с Антони Тренчев (СНИМКИ) - Снимка 6