Всички хора се разделят и събират, после откриват нови половинки и т.н. Много рядко обаче сме ставали свидетели как не един, а няколко бивши говорят с отвращение и дори погнуса за предишна своя връзка. Е, пример за това е Мария Илиева, за която редица мъже не спират да правят шокиращи разкрития. И сагата продължава.

След интервюто при Мон Дьо, Иво Аръков отново натърти, че побоят преди години срещу него не е бил поръчан от шефа на "Олинеза" Сашо Майонезата, а от Илиева, с която прекратил връзката си. Знаем, че актьорът се влюби силно в Мика Стоичкова, но тогава започнали заплахите от бившата му Мария.

"Не знам какво да кажа, но изживях нещо кошмарно. Не мога да разбера как може една жена да е нежна и да ти се кълне в любов, а после с цялата си омраза да ти "счупи капачките на коленете". Тази жена е психопат, а пък нека всеки мисли, каквото си иска", категоричен е Аръков.

А рапърът Атанас Колев, когото Илиева съблазни едва 16-годишен, разказа, че тя редовно го упражнявала и му давала насоки в леглото какво да прави и как да се държи с жените.

"Много мръсотии ми направи после, страшни гадории, но ме превърна в сексуален хищник. При нея трябва да си звяр в леглото, иначе те обижда и се муси", сащиса Колев.

Източник: Crimesbg.com