Кремена Халваджиян се сдоби с още по-голям автомобил, подарен й от съпруга й Маги Халваджиян, след като се оплака, че я псуват и обиждат по родните пътища, защото й е трудно с голяма кола. Дизайнерката вече е собственик на БМВ i7, което е значително по-голямо от предишната й кола – „Мерцедес“ S класа, а и освен това е на ток.

 

Бърза проверка сочи, че возилото е на стойност около 400 бона – нищо пари за мастития продуцент. Към новото возило бил зачислен и шофьор, който да развозва Кремена из столицата. Семейството избрало шофьора след сериозен подбор и най-вече пазарлъци за заплащането му.

 

„Не смятам, че трябва да давам повече от 2000 лева месечно възнаграждение. Все пак това е неквалифициран труд. Хора, които са учили, получават по-малко“, оправдала се пред приятелки прагматичната Кремена. 

 

Припомняме, че преди време стилистката оплю България в пространно интервю, оплаквайки се, че кара голяма кола, а й е трудно и хората са виновни, че й свирят, докато тя си говори по телефона и задръства пътищата. Блондинката вече няма да има проблеми от такова естество, защото си има шофьор.

 

Новата й кола е първото електрическо БМВ и е наистина внушително – може да измине 600 км. с едно зареждане, а и разполага с всевъзможни екстри, които човек трудно би могъл да си представи. Халваджиян са си взели возилото не защото мислят за природата и не искат да я замърсяват с вредни емисии, а тъй като е по-евтино да се кара на ток – Кремена изпраща шофьора си да зарежда возилото на някоя от безплатните електрически станции в столичните молове.

 

Семейството са известни с арменската си прагматичност, но не пестят средства що се отнася до комфорта и личните им удобства – угаждат си със скъпи почивки и само последен модел коли.

Преди няколко години Магърдич се обзаведе с уникален „Мерцедес Майбах“, за който брои 400 бона. Разбира се звярът на четири колела се управлява от личен шофьор.

 

Автомобилите в гаража на семейство Халваджиян надхвърлят стойността от 1.5 млн. лв. като в тази сума са включени и автомобилите на сина им Бедрос, както и на снахата Александра Енева, които също шофират само нови и мощни возила.

Източник: Уикенд