Изглежда Кремена Халваджиян много си е повярвала, след като в просторното си интервю пред Мариан Станков – Мон Дьо си позволи да оплюе България – същата онази страна, която ги направи милионери с мъжа й. Дизайнерката се ожали, че й дошло до гуша да чете всевъзможни писания за себе си и семейството й. Дори не пропусна едва ли не да заплаши, че е на ръба да зареже всичко тук и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали чудесно.

 

През цялото време съпругата на Маги Халваджиян не спря да се оплаква от родината си и хората тук и колко ниско е нивото им. Дизайнерката изрева, че е малък човек и затова кара големи коли. Преди време говорела по телефона и изпитала затруднение да си вземе билетчето от паркингите на моловете, което пък разгневило шофьора зад нея и й се разкрещял: „Аре, ма, овцо, докога ще те чакам“. В заключение посочва, че категорично не желае да живее между такива хора, но както е видно – гледа на нещата само от собствената си камбанария.

 

Факт е, че именно такива като нея, правят голяма част от столичните задръствания, защото говорят по телефоните си, нарушават правилника за движение по пътищата, правят забранени маневри и не знаят защо са зад волана на автомобила.

 

Шофьорската седалка е последното място, на което можете да си чатите спокойно по телефона, да водите разговори и да си правите селфита или пък за други странични занимания. И макар госпожата да не можела да чака промяната на хората, сякаш някой е длъжен да я мака на колонката в мола да си дрънка по телефона, което е абсолютно забранено.

Не й харесва да живее в България, но й харесва да си развива бизнеса тук…

В социалните мрежи коментират, че именно заради такива като нея, страната ни няма да се промени никога.

Източник: Уикенд