Докато всички колежки на Емануела желаят на феновете си здраве, щастие, късмет и любов, тя им пожела оргазми и секс.

Отправи специално пожелание в социалните мрежи без никакво притеснение. Последователите й загубиха ума и дума и не знаеха как да реагират на тези думи. Появиха се притеснения, че профилът е хакнат, но едва ли като се знае стила на чалга дивата.

В публикацията си Емануела написа: "На всички мои приятели желая спокойствие, любов. Дрън-дрън. Желая ви много се*с, оргазми, ядене, пиене и дано спечелите от тотото".

Крайна и скандална: Емануела втрещи феновете си

Феновете реагираха остро на тази публикация. Нарекоха постъпката й неуместна и провокативна. Но Емануела е също толкова дръзка и в текстовете на песните си, така че не е голяма изненада новогодишното й пожелание, което отправи към приятелите си.

Припомняме, че изпълнителката изобщо не си мери приказките в социалните мрежи. През изминалата година бълваше обиди по адрес на бившия си Мартин Елвиса. Не се притесни да го нарече пред цяла България алкохолик, който страда от раздвоение на личността. Тя го изкарва пълен лентяй, който от нищо не разбира и дори родителите му още му помагат с парите. Описва го като дете в мъжко тяло.

Източник: blitz.bg