Новината за новото бащинство на Валери е скандалът на годината!

Скандалът на годината, избухналата бомба, шоковият удар - наречете го, както искате, но новината, която гръмна из столичните медии заплашва да срути всичко след себе си. Най-вече за току-що сдобрилите се влюбени гълъбчета Валери Божинов и Николета Лозанова.

А сензацията е, че футболистът отново ще става татко, само че майката на детето му със сигурност не е Николета. Невероятно, но е самата истина - поне според няколко достоверни източника от столичния хайлайф. Които оповестиха новината, че бившата любовница на Божинов - уникалната Моника Валериева чака дете, пише Хотарена.нет.

valeriДа, разбира се, те не са готови да сложат ръцете си в огъня, за да потвърдят, че отрочето на Моника е от Валери. Но съдят по елементарни сметки и стигат до заключението, че ако красавицата сега е в първи или втори месец от бременността си, то като върнем лентата назад, по онова време тя и футболистът бяха доста близки.

На Валери Божинов не му остава друго, освен да се кръсти и да пали свещи детето на Моника да не е от него, защото само един Бог знае какво го чака от разярената Николета.

monika

Но ако съдим по думите на самата Моника, чиито добри приятелки не спират да предупреждават за наближаващ огромен скандал, то вероятността Валери Божинов да се измъкне сух, е повече от минимална.