Джоуи Требиани и Чандлър Бинг - родни братя не са толкова близки, колкото тези двама сладури бяха в "Приятели". А хубавото е, че останаха такива и в живота. Днес, доста време след мълчанието, в което бяха изпаднали петимата актьори от поредицата, пръв го наруши именно той - Мат Лебланк.

Думите на Мат, които той изрече чрез пост в социалната мрежа, разплакаха милиони хора по света и, разбира се, са посветени на Матю.

"Матю, не знаеш с каква тъга в сърцето ти казвам "сбогом". Най-прекрасните дни в живота ми са от дните, които имахме с теб. За мен е огромна чест да те имам в живота си и да те нарека свой истински приятел. Никога няма да те забравя и винаги ще се усмихвам, когато си мисля за теб. Лети, братко! Разпери крила и лети, защото най-сетне си свободен!", изрече през сълзи Мат.

И накрая все пак опита да върне усмивката на лицата на феновете като добави: "И предполагам, че ще задържиш онези двайсет долара, които още ми дължиш"...

Силни и много трогателни са думите на чаровника Джоуи, а ние сме сигурни, че Чандлър ги е чул и му се радва от небето. Вярваме, че и останалите петима от сериала ще отправят своето послание към Матю Пери през следващите дни, защото всички техни последователи ги очакват от доста време.