Иво Димчев има огромно самочувствие като актьор и певец, а в България повечето хора чуха за него преди 15 години, когато се разбра, че има ХИВ. Именно така продължава да се говори за него, а не заради песните му, които са широко непопулярни.

Любовта в живота на Иво отсъства и това е голямата му болка. Той е нямал истинска връзка от цели 13 години. В този период е правил много секс, но без обвързване.

Според слуховете Димчев е бил „минат” от над 2000 мъже. Той нито отрича, нито признава, но е факт, че е сред най-вървежните български гейове. Дори болестта му не спира активните хомосексуалисти да го желаят и обладават. Иво твърди, че в момента не е заразен, тъй като от години е на терапия и сега е в ремисия.

Освен гей, Иво Димчев е и травестит. Още от малък носи токчета и рокли. Именно така се е появил на манифестация по случай 24 май в началото на 90-те години на миналия век.

И до днес певецът обича да се прави на жена. В социалните мрежи многократно е пускал свои снимки, на които буквално прилича на травестит. Веднъж дори пусна такава навръх Трети март, с което предизвика голям скандал.

Интересен факт е, че въпреки огромното си самочувствие, Иво е само със средно образование. Учил е един семестър в НАТФИС, след което се е отказал, защото му било скучно да повтаря едни и същи реплики в една и съща пиеса до безкрай.

Източник: Crimesbg.com