Светлана и Християн окончателно скриха децата си

Семейство Гущерови се погрижиха никой да не вижда отрочетата им. До навършване на зрялост бившата плеймейтка се зарече да не показва лицата на трите си деца.

И наистина Анелия- Добромира, Добромир и Кристиян-Валентин остават скрити за широката общественост. Питанките около това решение са много. Някои дори предполагат, че са наследили физиономията на майка си, ама в периода, преди да се подложи на безконечните пластични операции.

Други отдават решението им на прекаленото суеверие на Светлана. Знае се, че съпругата на богаташа роди трите си наследника под вещото ръководство на личната си астроложка. Според слуховете Гущерова не правела и една по-сериозна крачка в живота и бизнеса си, без да се консултира с окултната специалистка.

За да ги скрият от света, Християн и Светлана превърнали огромния двор на луксозната си къща в детска площадка. Те се бръкнали с пет бона, за да осигурят всички необходими уреди за игра на наследниците си. От батута, пясъчниците, до пързалките и комплекс от атрибути за игра на децата им.Имението на Гущерови се изпълни с всевъзможни екстри за игри, споделят майстори, монтирали съоръженията.

„Ама като ги изолират така от света, един ден децата им да не залитнат по другата крайност. Да станат асоциални, а родителите им да си блъскат главите как са ги възпитали“, коментират форумци.