Лео Кадели, който нашумя с участието си в риалити сериала „София – ден и нощ“, излъчен в ефира на Нова телевизия, изживява тежки дни. Семейството му се разби на пух и прах, за ужас на феновете на тв поредицата.

Кадели бе женен няколко години за Бетина Михайлова, която пък работеше като репортер в Би Ти Ви преди години. Бети напусна работа навремето, защото Кадели е много заможен и имаше възможност да я издържа.

Като всяка жена, и Михайлова не помисли, че парите не са всичко на този свят. Кадели започна да й кръшка още преди 2 години и не е спирал.

Строителният предприемач все се оправдавал пред жена си, че трябва да пътува често по работа, а всъщност обикалял хотелите с различни развратници.

Постепенно Бети започнала да го хваща в лъжи, докато накрая не се убедила с очите си, че й изневерява. Вдигнала му огромен скандал, взела сина им и си заминала от къщата му.

42-годишният Лео има и по-голям син, който е от първия му брак. Той е на цели 17 г., роден непосредствено след като идва в България от Албания през 2005 г.

Кадели се занимава и с благотворителност. Той е имал много бедно детство, затова сега има организация, която търси подслон и храна на изпадналите в нужда.

Източник: Crimesbg.com