Глория е на голямата сцена от точно 3 десетилетия. От 1993 г. до днес тя не спираше да се притеснява за външния си вид и как изглежда в очите на феновете.

Само след малко над 4 месеца Гло ще удари 50 г. и вече се е уморила от толкова преструвки. Тя официално е решила да зареже фотошопа и да се показва на снимки истинска.

Разбира се, без фотошоп веднага ще си проличат годинките й и няма да е толкова секси, колкото в момента се изкарва. Последната й снимка в Инстаграм е именно такава.

Изпълнителката на „Не заслужаваш“ е баба, тъй като има внучка. Така че оттук нататък е ясно, че новата й визия на снимките ще й пасва напълно.

Примата на попфолка никога не е блестяла с естествена красота. Тя стана привлекателна чак след развода си с Илия Загоров, тъй като любовникът й Георги Илиев – Главния плати за всичките й корекции.

Не е тайна, че през 90-те години на миналия век, когато Гло изгря, тя беше дори подигравана и осмивана за външния си вид и начина си на обличане. Правеше впечатление на селско момиче, което няма някакъв стил и класа.

Много вода изтече оттогава и днес Глория е това, което е. Преструвките обаче свършиха и вече ще си публикува снимките в оригинал.

Остава да видим кога ще спре и с грима, но надали ще го направи някога, защото ще рискува да уплаши хората.

Източник: Crimesbg.com