Наталия Кобилкина е решена да  емигрира, за да се настани на Острова за дълго време. Кобилкина обожавала Лондон и често пътувала до там, всеки път се връщала все по-очарована от британската столица.

Наталия Кобилкина е семеен терапевт и педагог, автор на много статии и книги по теми, отнасящи се до семейните отношения и запазване на любовта в една двойка. Нестандартният й поглед върху живота й осигури доста голяма маса от почитатели, най-вече сред дамите.

[caption id="attachment_334524" align="aligncenter" width="300"]Наталия Кобилкина като част от "Шоуто на Слави". Наталия Кобилкина като част от "Шоуто на Слави".[/caption]

В Лондон всичко било по вкуса й - атмосферата, заведенията, сградите, хората, обноските и дрехите им. Затова сега Наталия Кобилкина била решена и вече започнала действия по преместването си в английската столица. В момента обучавала свои колеги да продължат нейното дело тук, а тя предлагала последен курс, на специални цени.

[caption id="attachment_334520" align="aligncenter" width="300"]Наталия Кобилкина напуска България съвсем скоро Наталия Кобилкина напуска България съвсем скоро[/caption]

Разбира се, в Англия Кобилкина отново ще се занимава с това, което умее най-добре и ще дава съвети за пикантни въпроси и отношенията между мъжете и жените, научи Клюки.бг. Като основен акцент на нейната професионална дейност и целева група щели да бъдат многото българи, работещи на островната държава, пишат и от изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_334519" align="aligncenter" width="300"]Водеща и терапевт Наталия Кобилкина се подготвя за нова кариера в Англия Водеща и терапевт Наталия Кобилкина се подготвя за нова кариера в Англия[/caption]

В България Наталия Кобилкина участва в различни телевизионни формати, включително и в проекти на Слави Трифонов, но в крайна сметка Наталия предпочете да напусне нашата родина. Кога точно заминава, не е особено ясно, но пък се знае, че е щастлива и много обнадеждена от факта, че отива в най-прекрасния, според нея, град на света. Тук тя оставя много свои фенове и пациенти, за които беше добър съветник.

Желаем на Наталия Кобилкина успешна реализация и в новата страна, както и много щастливи мигове на английка почва! Дано научи доста хора зад граница на нещата, които научи много българи, предимно жени.