Мис Джуки, Габриела Радославова разбуни духовете със сензационна тайна

Лъсна пикантна тайна за Мис Джуки или Габриела Радославова. Притежателката на едни от най-грамадните джуки се оказа, че си докарва пачки отгоре като прави компания на загорели богаташи. Миньончето, което беше първа участничка в новото шоу по Нова телевизия „Мис Пепеляшка” и буквално се втрещи от живота на село си призна, че на ден харчи по пет стотака.

Парите й трябват, за да поддържа високия си жизнен стандарт, пише HotArena. С тях се глези всеки ден за маникюр, фризьор и козметик. Блондинката обаче печелила ежемесечно по осемстотин от работата си в журналистически сайт, а останалите средства си докарвала, като упражнявала най-старата професия. Богатите чичковци Мис Джуки ловяла по чалга клубовете, като си нацелвала най-вече застаряващи мераклии, но с тлъсти порфейли. Из клубовете се подвизавала с тайфа приятелки и така ловяла зажаднелите за платени ласки мачовци.

[caption id="attachment_339183" align="alignright" width="300"]Така Мис Джуки заработва допълнително Така Мис Джуки заработва допълнително[/caption]

Въпреки свои те 22 години Мис Джуки не била сред най-оборотните креватни партньорки. С ужасяващата си визия, буквално бъкана с милион корекции, тя по-скоро втрещявала, отколкото да привлича паралиите. Все пак успявала да си намери клиенти, но пък получавала за хоризонталните упражнения далеч по-малко, отколкото дружките й от занаята. Докато съперничките й успявали да си докарат по три – четири бона на вечер, парите, които взимала за услугите Габриела Радославова били в пъти по-малко от тези на останалите, разбра и Kluiki.bg.

Въпреки ниската си тарифа Мис Джуки не била много популярна сред ползвателите на древното изкуство.Скандалната Мис Джуки била засечена да се подвизава и в разни сайтове за запознанства и за игри за възрастни. Бившото гадже на футболиста Орлин Орлинов претендира за класа и стил, но се беше регистрирала в един от най-големите сайтове за платени ласки, припомнят паметливи. В собствения си профил пък Габриела Радославова или по-известна като Мис Джуки се показвала като истинска мръсница и така „зарибявала” застарелите кръшкачи.