Какво раздели Гришо Димитров и Мария Шарапова, чудят се всички!

Разпадна ли се връзката между Григор Димитров и Мария Шарапова?! Това е въпросът, който гръмна като бомба и постави феновете им в шах, след като русокосата Мария Шарапова написа озадачаващи думи в профила си в социалната мрежа.

Любимата на Гришо публикува своя снимка, на която изглежда красива, но и доста тъжна и замислена. По-стряскащото обаче бяха думите на Маша над снимката, които гласят: "Уикенд самота...", научи Kliuki.bg. Мария Шарапова призна самотата си пред абсолютно всички и това е адски странно.

[caption id="attachment_324931" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо и Маша са такава красива двойка, жалко ако се разделят завинаги[/caption]

До този момент тенисистката винаги се е славела като жизнерадостно и ведро момиче, и никога преди не е изпадала в подобни тягостни състояния, нито е писала такива тъжни слова, отбелязват най-заклетите й почитатели.

Думите на Мария Шарапова накараха светът да повярва, че с връзката й с българското чудо Григор Димитров е свършено. Най-големият въпрос обаче остава причината за краха между Гришо и Маша, ако разбира се, има такъв.

Припомняме, че Гришо и Маша са заедно от няколко години като доскоро изглеждаха толкова силно влюбени, както в самото начало на любовта си. В тенис средите всички им се радваха и пожелаваха дълги години обич и разбирателство, а дори и вече очакваха с нетърпение евентуална новина за сватба.

[caption id="attachment_324934" align="aligncenter" width="225"]Над тази тъжна снимка Мария Шарапова призна, че е самотна Над тази тъжна снимка Мария Шарапова призна, че е самотна[/caption]

Дали Гришо и Маша са разделени и защо, тепърва ще става ясно. Но дори да са скъсали, симпатизантите им не спират да се надяват, че причината няма да е толкова сериозна, че да ги раздели завинаги и любимците им отново ще се съберат.

Засега от нашия Гришо няма никаква вест - нито като официално изказване, нито като коментар под снимката на Мария Шарапова в мрежата. Остава ни само да чакаме достоверната информация по случая.