Емилия така и не си седна мирно на задницата, за да остарее само с един мъж. Очевидно не е в кръвта на певицата да стои кротко и да има безоблачно семейство.

Раздялата на пайнерката с втория й съпруг Жорж Башур е факт. Двамата имаха проблеми отдавна, но вече окончателно са си казали „баста“.

Определено поведението на Емилия в любовта е като на една лека жена. Тя постоянно показва колко е евтина, когато става въпрос за мъже.

Макар да е разделена отскоро с Башур, който също няма славата на благ човек, певицата вече върти любов с друг мъж. Тя е във връзка с хасковски бизнесмен, който има магазин за дрехи, твърдят сигурни източници.

Как пък така и не попадна на някой мъж с обикновена професия, а все си пада по бизнесмени, се пита в загадката. Всичките мъже на Еми досега все въртят бизнеси, няма нито един практикуващ учител, лекар, юрист или нещо подобно, което работят голяма част от българските мъже. Не, мъжът й винаги трябва да изкарва луди пари, за да й спонсорира кариерата и да й задоволява всички прищявки.

Припомняме, че на Емилия й предстои втори развод, а все още е едва на 40 г. Тя има и три деца, като две са от Коко Динев, който така и не се венча за нея, защото я знаеше какво представлява, а другото е от Жорж Башур и все още е в невръстна възраст,

Животът на пайнерката е заприличал на турски сериал. Два развода, три деца от различни мъже и един куп изневери.

Изпълнителката на „Нежни устни“ прави мили физиономии за пред камерите, но за нея се твърди, че у дома става непоносима. Непрестанно изисква разни неща от мъжете си и ги кара да се чувстват виновни за всичко.

Все пак да не забравяме, че Емилия е жената, която вдигна сватба с Жорж Башур само 40 дни след погребението на сина му преди 4 години. Една съвестна и нормална жена би спряла подготовката и би отложила събитието, но Еми бързаше, за да не изтърве голямата пара.

Сега най-вероятно отново парите са я отвели при новия й възлюбен. Как протича връзката им и дали има бъдеще, очаквайте подробности скоро!

Източник: Уикенд