Продуцентите са сериозно изплашени, трябва да реагират бързо!

Скандална измама лъсна наяве след последните елиминации в Биг Брадър ол Старс снощи, когато зрителите разбраха, че са не само безскрупулно измамени, но и обрани. Това стана ясно след предполагаемия вот, който определи от шоуто да си тръгнат Киро Скалата и Маги Желязкова.

Дотук нищо нередно. Близки до предаването обаче хвърлиха бомбата като разкриха, че зрителският вот не е бил от значение за един от съквартирантите, а именно Златка Димитрова, която е щяла да остане в Къщата дори и цяла България да гласува за нея.

niki-kynchevОсвен думите на източниците, доказателство за това е фактът, че Черната Златка беше единствената, която не се бе приготвила за напускане на Къщата, а си седеше на дивана без грим грим и съвсем ежедневни дрехи. Сякаш ей сега ще започне да върти черпака.

Припомняме миналогодишните елеминации във Вип Брадър, когато Златка напусна Къщата. Тогава тя се бе нагласила и гримирала така, че и Николета Лозанова да й завиди.

А сега нищо - дори и като знае, че любимият й Миро може да я чака в публиката.

Договорките в шоуто лъснаха наяве, но ако изобщо искат да опазят някакъв рейтинг, продуцентите ще трябва да мислят бързо и поне да опитат да се оправят бъкиите.