Край! Дотук беше и се свърши! Който харесва Ромина Тасевска, ще има радостта и удоволствието да си я гледа отново в ефир, но на старата позиция - при Гала. Защото нелепото й и безславно участие в "Съдебен спор" приключи. Окончателно.

Това разкриха източници от Нова телевизия и обясниха, че още преди празниците продуцентите на "Съдебен спор" били паникьосани от бруталния срив в рейтинга. Зрителите масово се отдръпнаха и отказват да гледат предаването по две причини - не само, заради липсата на Нана Гладуиш, която сама избра да напусне, но и най-вече заради крайно нелепата и заместничка.

Ромина може и да става за предаване, в което се дрънкат глупости за мода и бебешки дрешки, но за сериозно нещо като "Съдебен спор" е възможно най-кофтият избор. Всички бързо осъзнали това като им трябвало просто да погледнат графиката на гледаемостта, която рязко се сринала почти до нулата.

Разбира се, Тасевска не приема лесно провала си и това е нормално. Тя съжалявала, че изобщо се е наела да се пробва в това и че е станала за подигравка на публиката. Дори мъжът й Дарко Тасевски се чудел как да я успокои, а от предаването на Гала бързо й предложили да се върне обратно, барем малко я разведрят.

Кой ще е новият водещ или новата водеща на "Съдебен спор" от идната година, още се пази в тайна.

Източник: Crimesbg.com