Животът на Светлана и Християн Гущерови изобщо не е цветя и рози, както се опитва да демонстрира светската двойка. От лъскавите партита, прислужници, пури, уиски, шофьори и всякакви други глезотии не е останало нищо. Двойката се е докарала дотам, че обикаля по джапанки, кара поочукана кола, а на Гущеров му се налага сам да мъкне торбите с храна. Нещо, което бе немислимо само допреди няколко години.

Светлана гледа внимателно какво трябва да се купи

Внимателно се отглежда кое колко струва

Папараците на „България Днес“ сътвориха поредната си бомба, за която дълго ще се говори, след като спипаха милионерския наследник и плеймейтката да чакат чинно техен приятел пред банката. А веднага след това отиват в магазина да си купуват храна и стоки от първа необходимост.

Гущеров говори нервно по телефона

Християн мъкне торбите

Колата на Гущерови е засечена в идеалния център. Аудито на фамилията, което си личи, че е удряно няколко пъти, е управлявано от Светлана. А до нея на предната седалка е мъжът й Християн. След няколко трудни маневри плеймейтката, родила четири деца на Гущеров, все пак успява да се намести на паркинга. А от задната седалка излиза мистериозен мъж. Той веднага тръгва към близката банка, пред която е спряла сексбомбата.

 

Гущеров веднага го посреща

В това време Гущеров нервно чака в автомобила. Щом вижда, че въпросният господин излиза от банката, Християн на секундата скача от предната седалка. И се запътва към него. След няколко секунди по-късно двамата вече са в колата. А Светлана с мръсна газ потегля. В това време любимият „мечо“ на плеймейтката пафка нервно цигарка в колата. Километри по-късно Гущерови отново спират аудито, а въпросният мъж от задната седалка слиза и си тръгва.

Светлана и Християн пък продължават по пътя си. И не след дълго вече се озовават пред един от големите столични хипермаркети.

 Милионерският наследник пуши в колата си, докато любимата му шофира

 

Светлана и Християн пълнят по една кошница с храна. През цялото време блондинката гледа в телефона си, където има списък с това какво трябва да се пазари. Разбира се, двойката се оглежда и внимателно за всички възможни промоции в супермаркета.

 

В един момент Християн излиза от магазина. Гущеров-младши провежда дълъг и явно напрегнат разговор, тъй като над 10 мин. говори, а от движенията му изглежда доста нервен. След като затваря, той се връща при любимата му, която вече е пазарила почти всичко, и двамата се запътват към касите. Покупките им са доста, което надява на мисълта, че е било пазар за морето, на което прекараха няколко седмици през август и септември.

 

Като истински кавалер Християн носи торбите към колата. Семейството пъха покупките в багажника и се запътва към дома си.

 

Както е известно, Гущерови отново се събраха. Преди няколко месеца Светлана обвини мъжа си, че е лъжец. И не иска да чуе за него. Дни по-късно пък плеймейтката, прочута и с прякора си Гонзовица, се обясни в любов на Християн. И се показа, че са заедно и щастливи.

Плеймейтката бе потърсена за коментар, но категорично отказа да коментира темата.

Източник: vijti.com