Поредна провалена връзка за Михаела Филева и май за пореден път по нейна вина. Певицата с миловидна усмивка, но кофти нрав успя да прогони не просто гаджето, а годеника си. Да, Стефан Радов е с нея от около пет години, а преди четири й подари пръстен с въпроса дали ще стане негова съпруга.

Тогава, в пристъп на еуфория и кеф, че видиш ли, че ще похвали с предложение, Мишето моментално каза "Да". После обаче започнала да размисля и обмисля, а Стефан да чака.

Минаха две, три, а и вече четири години, но до сватбата така и не се стигна. Наскоро Филева обяснила на Радов, че не иска брак и ще е по-добре да я карат така, а с парите за сватбата да пътешестват. Това никак не се понравило на маркетинговия специалист, който искал здраво и истинско семейство, но първоначално се съгласил.

"Тежеше му, но вярваше, че Михаела ще размисли. Това не само не се случи, но и тя започна да се държи хептен своеволно като сингъл дама и дори си позволяваше да флиртува с други пред очите му. Да прощаваш, мила, но сериозен мъж така не се задържа. Това не са ти разюзданите и вечно къркани творчески личности", коментират близки до Стефан, които разкриха, че преди дни той си събрал нещата и си тръгнал от дома му с Филева.

Знаем, че тя си купи жилище в столицата, за което си мечтаеше отдавна, тъй като родом е от Велико Търново.

Източник: Crimesbg.com