След като дълго време търпя леността на "умния" си, но мързелив съпруг, издържаше го, прибра го в родната си къща, че и алкохолизма му понесе, Мария Игнатова явно се освести. И взе едно от най-важните решения в живота си - заряза Ивайло Цветков.

Да, самата блондинка показа това на два пъти. Първо, когато преди ден спокойно показа, че сама рине снега в двора на къщата си, защото няма кой да й помогне... И днес, когато публично призна, че не й е лесно, но намира сили да не изпадне в депресия и да се хване в "капана на дивана".

"Този капан е адски коварен, особено в случаите, когато мислите в главата ти са толкова много и тежат дори повече от теб. Не позволявайте на капана да щракне, а се облечете добре и излезте навън", написа многозначително Мария. На практика тя лично призна, че се намира в "дупка", причината за която е ясна и на малко дете - Нойзи!

Близки до Мария също потвърдиха, че се е разделила с великия интелектуалец, но и че не й е лесно в момента, защото у нея още имало чувства.

"Няма да се лъжем, Мария го обичаше и то много. Още го обича, но любовта не е достатъчна, особено ако си в брак с някого, ако живеете заедно", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com