Мария Игнатова не смята никога повече да забременява!

Всичко свърши. Надеждата на феновете Мария Игнатова да роди от Димитър Рачков се изпари. Красивата тв водеща сама е признала пред свои близки, че повече не смята да става майка. Въпреки че много обичала Митко, възрастта също си оказвала влияние, според Мария. Той е на 42 навършени години, докато тя е 35-годишна. Макар и двамата все още да са способни да станат отново родители, Игнатова считала, че времето им за това вече е отминало, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335606" align="alignright" width="300"]Любовта в случая няма да накара Мария Игнатова да зачене от Рачков Любовта в случая няма да накара Мария Игнатова да зачене от Рачков[/caption]

"Преди години си правех сметката, че с Митко може някога да имаме общо дете, но все го отлагахме. Сега виждам, че май сме закъснели вече. Но и двамата не държим особено на това, защото вече имаме деца." - споделила водещата на X Factor пред приятелки.

Самият Димитър Рачков също не напирал вече много за дете. Чисто финансовият аспект също го тревожел, защото издръжката за сина му е доста солидна, а с напредването на възрастта му ролите, които ще му се предлагат, най-вероятно ще стават все по-малко. Затова комикът мислел за старините си, без изобщо да иска ново бебе.

Това устройвало Мария Игнатова, която била напълно доволна и само от сегашния си син Виктор. Красавицата не смятала да следва примера на бившия си Петко Димитров и да създава нов живот на по-напреднала за това възраст.

"Вики много се радва на детенцето на Петко. Редовно си играе с него и няма търпение да го вижда всеки път, когато отива у тях." - каза преди време Мария Игнатова в интервю за "24 часа".

Рачков и приятелката му виждали свое общо бъдеще, но без деца в него. За целта те дори обмисляли да се предпазят от грешки в тази насока и актьорът да си направи операция. Още обаче решението не било взето напълно, защото това е много сериозна стъпка в живота на всеки един мъж.