Мария Бакалова е сред най-успешните български актриси в момента. Тя е единствената българка, която бе на косъм да спечели „Оскар“.

Откакто е гадже на Валери Григоров, Мария е забравила за всичко друго в живота й. Блондинката е луда по сина на легендата в спортната стрелба Мария Гроздева, която е двукратна олимпийска шампионка, и е готова дори да се завърне да живее в България.

Наскоро младата двойка е била забелязана да се забавлява в кръчма в родния град на актрисата Велинград. Това значи, че тя вече го е представила на родителите си, като даже той спи в тяхната къща.

Мария Бакалова била готова да се върне за постоянно в родината си, само и само да бъде редовно с Валери. По този начин тя може да жертва холивудска кариера, тъй като вече се движи в тези среди и познава точните хора, които да я изстрелят напред.

Актрисата била убедена, че и в България има добро и качествено кино, а и много сериали, които ще й паснат. Освен това тям искала българската публика да я опознае, защото към момента тя я познава предимно от статии и снимки.

Любовта е сляпа, казват мъдрите хора. Дано Валери Григоров не я разочарова и оправдае очакванията й.

Източник: Crimesbg.com