Вчера семейство Гущерови отпразнува първия рожден ден на най-пресния си наследник, а днес Светлана Гущерова чака още по-нова "партида". Да, съпругата на Християн Гущеров е бременна с четвърто отроче - за шок и на най-близките си хора.

Да, прекрасно е да се плодиш и размножаваш, но както всяко едно нещо, така и това би било добре да е в умерени граници. Или поне между децата да има някаква адекватна възрастова разлика. Докато, общо взето, блондинката "празно" не оставя - има-няма всяка година тя "наедрява".

"То, дет се вика, не можеш да обърнеш внимание на вече родените си деца, заради новата бременност, хормонални промени, прегледи и прочие. Много е странно това - роди и хайде отново, все сначала...", коментират близки до фамилията Гущерови.

След което обаче стават доста по-хапливи и издават причината за тази цикличност при Светлана. По думите им, това се дължи единствено на факта, че Християн Гущеров гледал на нея просто като на крава за разплод, колкото й грозно да звучи. И се надявал, че като има повече деца, то баща му - Добромир Гущеров, ще остави по-голямата част от наследството си на него, а не на втората си жена и нейната щерка.

"Знаем, че татко Гущеров обожава новата си съпруга, а не понася снаха си Светлана. Затова и единственият начин да го умилостивят, са децата, но като гледаме, пак не върви", коментират източниците.