Огромен бюст притежава майката на сина на Иво Аръков. Тя спокойно може да кандидатства за „Книгата на Гинес”с нейната близо 150 см.гръд.

Вимето на Габриела Николаева е огромно дори и за най-големите цицомани. А Габи е само на 21 г.

Тя обаче сама си е виновна за цялата тази тежест, която носи и която изкривява гръбначния й стълб. Девойката си е набутала цели 2000 кубика силикон общо в гърдите.

Към момента не е известно българка да има по-голям бюст. По всичко личи, че на Иво Аръков му се е паднала честта да докосва най-огромната женска гръд у нас.

Връзката между актьора и силиконовото барби изненадващо се задълбочи, тъй като разликата във възрастта им е цели 15 години. Когато Габи роди от Иво, всички бяха в шок.

Оказва се, че Аръков е фен на пищния бюст. Мика Стоичкова и Мария Илиева, с които той имаш вземане-даване навремето, също не могат да се оплачат от липса на гърди.

Иво не се трогвал от приказките на колеги и познати, че изгората му прилича на крава. Напротив, това толкова го възбуждало, че всяка нощ искал да правят секс в най-различни пози, но винаги такива, в които да има досег до гърдите й.

Засега двойката не мисли за брак. Иво вече има един развод и това го спира да се жени отново. Габи обаче е много млада и ще иска да се види като булка един ден.

Източник: Crimesbg.com