Комикът Кръстьо Лафазанов взе решение, с което смая своите колеги

То е категорично и най-вероятно окончателно. „Голямата зодия”, както наричат повечето приятели смешникът с най-широката усмивка му идвали в повече ангажиментите. Затова и култовият актьор решил да се „разведе” с едно от най-вървежното шоу по Би Ти Ви „Комиците”, разбра Kluiki.bg.

Причината за това свое решение се породило от факта, че Кръстьо Лафазанов имал много ангажименти, с които трудно се справял.

[caption id="attachment_321416" align="alignright" width="260"]Кръстьо Лафазанов взе окончателно решение Кръстьо Лафазанов взе окончателно решение[/caption]

Освен в телевизионното шоу, роденият във Варна актьор играел в театъра, в собствения си частен театър и в различни телевизионни сериали. Театралът и комикът бил буквално заринат от ангажименти и не му оставало никакво време за почивка и релакс.

Напрежението вече започнало да му избива отвсякъде и накрая Лафазанов решил да каже „Баста”, пише Lifestyle.bg. Истината обаче е друга, сплетничат близки до актьорската гилдия.

Причината била повече от тривиална- финикийските знаци. Кръстьо Лафазанов, който е един от знаковите персонажи в едно от най-рейтинговото предаване на Би Ти Ви „Комиците” се подписвал под два пъти по-малък хонорар от този на колегата си Любо Нейков.

Докато колегата му, който е един и от продуцентите на формата получавал два пъти повече от него и Христо Гърбов. Отделно Любо Нейков си пълнел добре джоба и с пари от процентите за реклама. Тази несправедливост нагнетявала допълнително обстановката, която и без това била взривоопасна. Между Кръстьо Лафазанов и Любо Нейков отдавна тлеела война за надмощие и доказване.

Двамата търсили начин да се надцакат и в случая Любо Нейков държал повече козове в ръцете си. Другите продуценти имали мерак да увеличат парите на любимия комик на българите, но Нейков не давал. Затова и решението на Кръстьо Лафазанов да се оттегли от „Комиците” било повече от сигурно и непоколебимо.

А и булевардната клюка носи, че Кръстьо Лафазанов имал вече финансово добре подплатено предложение от Магърдич Халваджиян за участие в „Господари на ефира”.