Красивата Мая Костадинова диша във врата на Светльо Иванов!Красива брюнетка

е на път да удари сериозно рейтинга на Светльо Иванов. И то не само с чар и сексапил, а със сериозна журналистика. Това е крехката Мая Костадинова, която от 15 септември води ново публицистично предаване по Нова тв. Това е „Неделята на Нова”, което се излъчва на гърба на „120 минути”. [caption id="attachment_432126" align="alignright" width="300"]Светльо Иванов Светльо Иванов се сдоби със сериозна конкуренция[/caption]

Повече от 2 години Светльо Иванов и неговото публицистично шоу „120 минути” шестваше победоносно в ефира на Би Ти Ви без никаква реална конкуренция.

През 2017 г. Нова спря предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева „Комбина”. И оттогава на практика няма кой да оспори първенството на Би Ти Ви в следобедната неделна публицистика. Тези безоблачни за симпатичния водещ дни обаче са към края си, защото Нова му залата изключителен капан.

Тя вкарва тежката си артилерия в неделя следобед, 5 минути преди Светльо Иванов да каже на зрителите „Добър ден” – от 16,55 часа. Мая Костадинова, която доскоро блестеше като една от най-добрите водещи в Канал 3, през август е подписала договор с Нова и вече е лице на нейната неделна публицистика.

Младата жена е колкото красива, толкова и добра в професията си, а това се доказва от медийна награда, която взима преди 3 години в категория „Вътрешна политика”. Всъщност 10 от нейните 17 години журналистически стаж минават в криминалния ресор. Васил Иванов е другият коз на новото публицистично шоу. Журналистът, който преди време напусна Нова след шумен скандал за спрени от предишното ръководство негови разследвания, се завърна наскоро в телевизията и ще се изявява в неделните следобеди. Третият автор в шоуто е Тина Ивайлова, която с разследванията си е пратила на съд доста престъпници, включително ало-измамници, пише вестник Уикенд.

Но предаването няма да залага само на криминалните сюжети, а и на светските. Мариян Станков – Мон Дьо се мести от „Събуди се” в „Неделята на Нова”, където вече ще бъдат излъчвани неговите интервюта.

Мон Дьо е накарал не една и две от родните звезди да разкажат живота си от край до край през тв камерите. Единствено пред него след смъртта на Иван Ласкин се изповяда половинката на актьора Алекс Сърчаджиева. А фолк звездата Емилия и мъжът й Жорж Башур дадоха първото интервю след сватбата си именно пред него. Сега подобни тв разкази ще бъдат излъчвани следобед вместо сутрин.