Мнозина сме чували за представата за американската мечта, как всеки може да бъде известен, красив и богат, независимо дали си роден със сребърна лъжичка или изхвърлен на боклука. И всичко това само и единствено сред американските реалности. Да, много са го направили, други са разбили мечтите си в трудната действителност.

Но днес ще се спрем на един добър пример, а именно красивата Марго Роби, която изгря с лентата "Вълкът от Уолстрийт", а после и в други филми, Зайчето Питър, Легендата за Тарзан.

Актрисата е с австралийски корени, има бедно детство, живее с майка си и още трима братя и сестри, бащата се развежда с майка им и не помага особено. Самата Марго признава, че само нейната майка е примера й в живота и точно тя я води до алтара на сватбата й с Том Акърпи, преди някоко години.

Марго работи от млада, още 17 годишна е камериерка, чисти къщи, сервира, продава билети за метрото, следва Драма и е решена да замине за САЩ, прави го и наистина намира своя пробив, за нея приказката се сбъдва.