Хубавата синоптичка Деси Банова изживя най-голямата си мъка!

Красивата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова е съсипана от мъка и едва сега се реши да сподели най-голямата трагедия в живота си до днес. Оказа се, че само две седмици преди рождения си ден на 15 февруари, тя изгубила баща си.

В откровен разговор пред Гала в "На кафе", Деси Банова не скри сълзите и болката си от загубата на човека, с когото е била изключително близка и който е бил неизменната опора и сила в живота й досега. Трагедията се случила само две седмици преди рождения й ден, а оттогава Деси Банова няма сили за нищо.

[caption id="attachment_336931" align="alignright" width="300"]Деси Банова Деси Банова намира сили да продължи напред само в името на съпруга и детето си[/caption]

Хубавата синоптичка обаче решила да бъде силна в името на семейството и на близките си, затова послушала съвета им и се върнала на работа само ден след погребението на татко си. "В работата ми проявиха цялото разбиране на света, дори ми дадоха седмица отпуск, за да се възстановя, но аз не пожелах. Близките ми бяха тези, които ме посъветваха, че е по-добре да съм сред хора и да работя, отколкото да се отдам на мъката си у дома. И аз ги послушах", сподели Деси Банова.

Тя разкри и за невероятната изненада, която й направили колегите от телевизията навръх рождения й ден.

"Първоначално бях много тъжна и самотна, защото точно на празника ми, никой не ми се обади - нито един колега. Стана ми болно, но ги разбрах, защото всички сме страшно натоварени в работата. Когато се прибрах у дома обаче, мъжът ми донесе огромен букет цветя, заедно с една флашка. Когато пуснах флашката на компютъра, видях изненадата на колегите си - бяха заснели специален видеоклип като поздрав за мен. Трогнаха ме страшно много", разказва просълзената Деси Банова.

Днес тя е решила да бъде силна и да продължи напред в името на баща си, който бил невероятно весел човек и купонджия - и точно той нямало да иска да я гледа тъжна и разплакана. "Ще дам всичко от себе си, за да бъда отново щастлива и усмихната заради детето, съпруга и всичките ми близки", обеща сякаш сама на себе си Деси Банова.