Анита Димитрова, бившата на Димитър Рачков, се запозна, влюби и омъжи скоростно за богатия американец Ник Стемпер. Още на същия ден след сватбата тя промени гордо фамилията си и вече е Анита Стемпер в мрежите, но малцина знаят каква е цената, която плаща, за да се показва в целия този лукс.

Мнозина завидяха на блондинката, че живее вече в Щатите. Те цъкат с език под фотосите и си мислят, че е ударила джакпота, по-голям и от този на леля Гошка. Е да, ама не е точно така.

Анита действително разполага с всичко материално, което може да поиска, но мъжът й е твърде далеч от Митето Рачков. От последните снимки на мацката се забеляза видима промяна в лицето й, което е някак посърнало. И макар на общите снимки с Ник Стемпер да се хили като зелка, близки до нея разкриха, че този мъж направо я тормози психически.

Ник не й посяга, но постоянно изисквал от нея да е в още по-добра и по-добра форма. Той следял стриктно дали съпругата му тренира, колко и какво яде и как се облича за фотосесиите, които си правят семейно. "Аз съм красив мъж, не като Рачков и трябва винаги да си ми в тон", повтарял той на жена си, която е откачила на тема визия.

Анита си е сложила двойно по-големи джуки и е отслабнала тройно, за да му бъде "по мярка". Егати живота, бихме казали ние...

Източник: Crimesbg.com