Краси Радков разтърси с това признание

Екранният Гацо Бацов от шоуто на Слави Трифонов се изправи очи в очи с Тото. Йонислав Йончев, както е името на рапъра от дует „СкандаУ“, го бе поканил да му гостува в подкаста му.

Именно тогава комика набра смелост  и заяви:

„Да знаеш, дошло е времето да си призная, ти си мой син!“, в типични си стил изстреля комика. Това признание накара Тото чак да подскочи на стола.

Като го видя, че пребледня  и студена пот изби на челото му, Краси Радков се „умилостиви“ и продължи с откровенията му. Тото обаче си отдъхна, защото актьора усмихнато каза, че с майка му Ани били съученици в Езиковата гимназия във Враца, но между тях нямало плътско увлечение. Били и си останали само приятели.Заедно с тях, в един клас, трупал знания и журналиста Явор Дачков.

Въпреки това Краси Радков не спря да се обръща към Тото със „сине“, което обръщение винаги го караше да подскача на стола.

Майката на Тото-Ани Дамянова била доста палава, шушукат злите езици. Тя била гадже с известния футболист Даниел Боримиров, но пътищата им се разделили, след като той заминавал да рита в София. Тогава тя си хваща друг футболист-Венцислав Йончев, от когото ражда Тото.Бракът им трае кратко. И вторият брак на засуканата мадама, с полубългарина Георги Родригес, не издържа дълго, като и от него също ражда втори син.